Autorijschool in amstelveen, Rijden bij autorijschool 10 in amstelveen, Geslaagd bij autorijschool 10 in amstelveen. Autorijschool 10 in Aalsmeer,Autorijschool 10 in Uithoorn, autorijschool 10 in kudelstaart, autorijschool 10 in ouderkerk aan de amstel, autorijschool 10 in Amsterdam, autorijschool 10 in Badhoevedorp.
Wat mag je van ons verwachten

Bij Autorijschool 10 werk je met een vaste gecertificeerde rijinstructeur die samen met jou een lesplan op maat maakt aan de hand van een instructie-vorderingskaart. Zo kan je op elk moment je vorderingen zien tot je examen. Onze praktijklessen zijn ook echt praktijklessen, vanaf de eerste les zul  je ook daadwerkelijk zelf gaan rijden met als doel het veilig autorijden zo snel en goed mogelijk onder de knie te krijgen.  Jouw vaste  instructeur begeleidt, helpt en ondersteunt je vanaf de 1e proefles tot en met het examen. We werken met een vast team van instructeurs, mocht jou instructeur onverhoopt langdurig ziek zijn of met vakantie dan heb je altijd de keuze om naar een vervanger te vragen. Uiteraard mag je gedurende je rijopleiding overstappen naar een andere instructeur of instructrice mocht je na een aantal lessen erachter komen dat je toch niet de juiste "klik " hebt.

Niets is zo dynamisch en veranderlijk als het verkeer en de verkeersregels en daarom voldoet jouw instructeur aan de meest recente en strenge eisen van het CBR. Ook moet jouw instructeur om de 5 jaar een praktijk examen bij het CBR afleggen om “up to date” te blijven. Last but not least rijd je naast een goede instructeur ook in een mooie Seat Leon TDI Ecomotive. En ben je geslaagd voor je rijbewijs dan helpen wij je graag geheel vrijblijvend met advies over de aankoop van een auto, verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken.
We halen je op van huis en brengen je ook weer netjes veilig thuis. Je mag ook in overleg met je instructeur  op een andere (verschillende) adressen opgehaald of afgezet worden. De gebieden waarin wij werken, naast Amstelveen zijn; Aalsmeer, Uithoorn, de Kwakel, Kudelstaart, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Amsterdam West en Amsterdam Zuid. Afzeggen mag....... maar niet op dezelfde dag, als je niet 24 uur van te voren afmeld dan kost het je het lesgeld

 


Bel me terug

Voordelen Autorijschool 10

 1. Zeer scherpe lesprijzen (introductiepakket 30 praktijklessen + Theorie-online cursus + Praktijkboek + CBR examen + € 1886,= (dat is slechts
  49,00 euro per les)
 2. Gratis Proefles t.w.v. 58,00 euro
 3. Gratis I-Theorie onlinecursus t.w.v. € 69,= en Praktijkboek t.w.v. €24,50 bij introductiepakket
 4. Hoog Slagingspercentage
 5. Betaling in termijnen mogelijk
 6. Gecertificeerde vaste rijinstructeur
 7. Gecertificeerde faalangst en examenangst instructeur
 8. Recente, comfortabele en veilige vaste lesauto
 9. Mocht je nog lessen over hebben van een pakket
  nadat je geslaagd bent dan krijg je deze retour
 10. Kwalitatief lesplan op maat

Autorijschool 10 is gevestigd in Aalsmeer en Amstelveen

Contact Gegevens

Sportlaan 36 CBR Logo
1431 HZ Aalsmeer

Telefoon: 06 - 549 73 007
E-mail: info@autorijschool10.nl
logo_BOVAG_liggend